My name: wanie naz
My Fotopage: http://wanienaz.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
zurie zurie
Latest entry:menjaring menjaring
View this Fotopage entry
menjaring
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
RINS SUZANA Kuilhamkan Untukmu
Latest entry:Hari Terbuka & Ekspo Perkahwinan 'Fantasi Cinta'
View this Fotopage entry
Norbaini Abas
Latest entry:MENJELANGNYA 2 THN
Salam... sebagai cara mengaktifkan kembali fp ini, aku nak upload la koleksi gambo nazhan menjelang usianya 2 tahun... cepat sungguh masa berlalu... Semakin membesar, semakin susut anak mama ni.. Nampak mukenya lembut tapi tersangatlah buehnya... macam2 parut ada... layannnzzz :-D View this Fotopage entry
azzaharry othman
Latest entry:FACEBOOK azzaharry othman
Salam semua... saya tidak aktif di Fotopages ini...sila add FACEBOOK saya www.facebook.com/azzaharry Info Harian dan Gambar2 terbaru ada di sana. Call/SMS 0125781001 (Penang), 0173695001 (Kuala Lumpur) View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Khairone Kairi
Latest entry:Hari Raya Aidiladha 2009
View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
Haqeeliza with love
Latest entry:Raya 2009
Raya tahun ni agak meriah... penuh dgn beraya.. kecuali raya pertama jek tggu pakcik2 & makcik2 mai umah mak aku... raya ke 2 - 4 dh berjln raya.. raya ke 2 ptg aku dh balik Bdr tenggara umah mentua... layan je la ek gambo raya kami... ;-) View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
MOZIHFA HAPPY FAMILY
Latest entry:Nish's Birthday at Cameron Highland
View this Fotopage entry
bibi yasmin mohd kassim
Latest entry:Aiman in 2009
Dah lama tak update fotopages ni... Since dok actively in facebook...Dah bersawang fotopages aiman ni... Photo taken one day before CNY.. kat Jusco.. Aiman beria naik pentas kononnya dia nak nyanyi atas pentas... tapi sebtulnya dok berlari sakan...Siap suruh mama snap pic lg... View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
Arif Hayati Mohamad
Latest entry:Akan ditutup
View this Fotopage entry
anis safraz
Latest entry:and finally......
hehe.....bjaya jgk mama lap habuk kat fp ni....pkembangan tkini? stakat ni anak mama n daddy masih sorang...wadi still jd anak manja....hopefully we will get our second child soon....i.Allah.....jealouslah....semua dah ada n nak msk 2.....nak srh wadi independent n more matured......... :-D ni adalah sikit picture time gi melaka hari tu.... :-D btw, mama x fhmlah....y kita berbangga sgt dgn kota a famosa tu....bukankah itu mercu tanda kejatuhan org melayu di tgn pjajah??? fikir2kanlah............ 8-) View this Fotopage entry
balairongseri istana melaka
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
snid ms
Latest entry:Entry wedding Lied lagi
Sorry kena upload sikit2, problematic sikit View this Fotopage entry
Kompang best
Artis Glamer
Latest entry:KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA???
SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://www.facebook.com/kampungboyphotography() http://realscifi.fotopages.com() http://kampungboy.fotopages.com() http://namaislam.tripod.com() Click here to Join http://www.facebook.com/group.php?gid=372935192383(Artis Glamer Fan Club!!) / Read & See More Photos... http://artisglamer.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=143413(C... View this Fotopage entry
hamdi zara
Latest entry:i'm 4 months
in 5 days time i'll turn 5mos old... these pictures was taken by my beloved uncle zaki...thanks to him and his camera.. :-> View this Fotopage entry
Liz Aliza Awang
Latest entry:update on ADAM
anak aku sungguh perasan hensem memakai baju nih..hehe...dah besa dah adam rupanya..bleh tak nak kecik3kan balik dia ke umur 6 bulan?hehehe... View this Fotopage entry
azni shahida
Latest entry:kenduri kesyukuran
Alhamdulilah.. akhirnya berjaya juga kami mengadakan kenduri kesyukuran dan tahlil di rumah baru. baru? hehehhehe nak dekat setahun jugaklah kami kat rumah ni, tapi baru sekarang berkesempatan. kenduri ni juga kami adakan sebagai nazar sebab irfan dah sembuh dan sihat sepenuhnya dari kawasaki disease. memula tu takut gak sebab time tu ramai yg kata tak free. tak leh nak datang ke rumah tapi kami tetap adakan juga kenduri sebab dah lama sangat bertangguh. lepas tu lega sangat-sangat sebab yang datang ... View this Fotopage entry
irfan n keta kontrol
lina mohd
Latest entry:My son...
View this Fotopage entry
haniff faizal
Latest entry:Gunung Kinabalu Ditawan
Idea program ini dicetuskan oleh Encik Suhaimin bin Yunan, Guru Besar SK Clifford dan mendapat sokongan padu daripada YDP PIBG Tuan Haji Hasbullah bin Mat. Idea ini telah diusulkan di dalam Mesyuarat PIBG dan mendapat sokongan semua ahli PIBG. Pelancaran program ini telah diadakan pada 28 Julai 2007 dan dirasmikan oleh YB Dato' Muhd Shahrom bin Osman, Ahli Parlimen Lipis di Lipis Centrepoint Hotel. Program ini akan dilaksanakan pada 10 hingga 13 April 2008. Seramai 10 orang murid dan 10 orang guru akan meny... View this Fotopage entry
pertandingan azan
Wan Hifzza XXX XXXXXX
Latest entry:Boikot Belanda/Holland/Netherlands!!!!
Muslim perlu boikot barang buatan Belanda Perlu diboikot kerana : * Belanda telah menerbitkan sebuah filem anti-Islam, Fitna, yang disiarkan di Internet. * mengkritik Islam, dengan menunjukkan surah al-Quran berlatarbelakangkan imej keganasan akibat serangan teroris. * Geert Wilders menerbitkan filem itu, yang menunjukkan kenyataan paderi yang radikal dan menyebut surah al-Quran, dengan diselitkan imej serangan 11 September 2001 terhadap Pusat Dagangan Dunia (WTC) di New York, pengeboman ke... View this Fotopage entry
Boikot Belanda/Holland/Netherlands!!!!
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Hazelinda Supian
Latest entry:IKLAN PERCUMA !!
http://kedaimakan.com/forum() View this Fotopage entry
Kakak Hidayah..
suzilawati abdullah
Latest entry:~ILM Annual Dinner 2007 @ Le Meridien, KL~
nak ikutkan dah lama dah lepas dinner nie..sebulan yg lalu.. :-> tp baru nak upload... :-D View this Fotopage entry
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
butterfly kisses
Latest entry:Utk ayied lg....
View this Fotopage entry
aza azra
Latest entry:the crow
sempat aku snap dari flat kat seremban. View this Fotopage entry
Danial Collections
Latest entry:MORE STOCKS FOR RAYA
View this Fotopage entry
norai ain
Latest entry:3rd Day Puasa
Doa Ramadhan Hari Ketiga Ya Allah limpahkan aku dengan kecerdikan fikiran dan kewaspadaan serta jauhkan aku daripada kebodohan dan kesesatan. Sediakan bahagian ku daripada kebaikan yang kau turunkan., demi kemurahan Mu, wahai Tuhan Maha Pemurah daripada segala dermawan.” View this Fotopage entry
shazlin zainuddin
Latest entry:Dad's birthday
Today is my dad's birthday...we have plan to go makan-makan at Bagan lalang since last month...oh before that...Happy Birthday dad, may u have a healty body and di murahkan rezeki serta panjang umur...amin...3 family join this famili gathering...dr gombak gerak selepas zohor sbb nak ke rumah abang di bukit mahkota..yeaaaa tak sabar nak jumper little lullu..aku gerak ngan mak& ayah laa... acah, angah & adik gerak satu keter...ogy & family gerak satu keter...haaa byknya keterrrrr...lucky laa sbb adik pun pula... View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Private Palpatine
Latest entry:Lesson 17: Adding Automation Using Actions - Part 3: Loads
This is a continuation of the previous tutorial on saving and sharing actions. After all, what good is saving a new action without knowing how to load it? Also, if you're working with actions a lot, it's likely you'll be downloading them from websites such as the Adobe Studio Exchange (http://share.studio.adobe.com). You'll need to know how to get those actions into Photoshop so that you can use them. Step 1: Before you load an action, make sure you have an action to load. This could be an action tha... View this Fotopage entry
Day & Night
ahmad shukri
Latest entry: Nobody's Perfect - Graduation
achik nadia dah bising pasai lama tak update FP.. huhuhuhu :P last week, just graduate from my parenting class. It's called 'Nobody's Perfect" View this Fotopage entry
sibuk jer shukri
puteri cindy
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa Orrange Cruisin Alor Setar
View this Fotopage entry
Di Dataran Menara Alor Setar
ema ghazali
Latest entry:RAYA 2008
Walaupun dah 12 hari Syawal berlalu, namun ku tetap juga nak ucap SELAMAT HARI RAYA :-D Ini summarry raya : Hari Raya ke-1 Mcm biasa, selepas solat raya...ziarah kubur, gi rumah mak ayah mertua, jejalan rumah sedara mara(yang i wajib terutamanya tradisi sebelah suami-walau kau merangkak pun kena gi each rumah! ;-) Then, we move to studio foto..snap pic raya tapi tak siap lagi kot...tak gi ambil lagi :-D Adalah Ema sempat ambil gambar..actually...walaupun pakai lawa-lawa sbb buat open house & masak... View this Fotopage entry
CoolBoy!
merlyn hasshim
Latest entry:summer activities ( part 1)
i haven't upload my photopages for a very long time. i just noticed that my account just came to the limit, so may be i have to open the new account. View this Fotopage entry
abdullah Syukur Hillaluddin
Latest entry:Kad Jemputan
Tak tahu nak tulis apa lagi .. cuma jom laa datang beramai ramai....... View this Fotopage entry
Jemputan Ke Majlis Sebelah Lelaki
wanie diapers
Latest entry:We are Closed our diapers shop
We are sorry.... we are closed our diapers shop... In anyway...who are interested to order cupcakes/cakes for any event can go through details here http://meycupcakes.blogspot.com http://facebook.com/wanie.mahaidi View this Fotopage entry
www sss
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016