By: wanie naz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
something new for me in 2009..!

finally, terbukak gak hati aku nak mencuba sesuatu yang baru utk tahun 2009 ni. I'm baked cupakes!!.....sesuatu yang pada aku agak mustahil sebab aku mmg bukan jenis yang gemar buat kek ni. memandang 1st month ni aku banyak spending time kat umah, so aku telah 'mengekploitasikan' masa aku nih utk search internet..cari sesuatu yang baru.... at last aku jumpa banyak blog2 cupcakes-oriented, so then.... here i've done!! (walopon mmg blom 100% jadik hehe). blog2 yang aku go through ni banyak inspired aku utk cuba buat cuppies ni. aku carik satu resepi moist choc.cake. then aku baked in small cups...(actually im stim that cakes not baked).....sebab kat umah tader cookies oven. tapi hubby dah janji kalau dah pandai buat kek, nanti dia akan belikan cookies oven utk aku...yeah, nampaknya aku dah makin minat dalm bidang buat kek nih!...harap2 ni akan beri aku lebih inspirasi utk meneruskannya...aminn

these some pics of my first cuppiess...mmg tak jadikla...but frens, i'm promise one day.. i will baking something real k..!! hehehe (inspired meself)



hehe..mmg kelakar tepi cup still nampak comot...


A for aiman B for baba...


Monday, 1-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Underwaterworld, Langkawi
















Monday, 1-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Island - Langkasuka Beach Resort, In Pool













Monday, 1-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Island - Pantai Chenang

















Friday, 28-Nov-2008 02:25 Email | Share | | Bookmark
my little chubby-wuuby....













[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net