By: wanie naz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
birthday cuppies....


cuppies for my fren (vanilla flava)


my cutiey-pie...

cuppies for my niece (choc. flava)


moist choc cake for makang2 kat sekolah


Friday, 24-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
cupcakes for my mom!

 
 
 
View all 5 photos...
my fren nak balik kg (jiran sekampung aku). memandangkan aku baru pandai buat cc ni, jadi aku buatkan untk ma, abah dan adik2 aku.. juz simple je...yg penting rasanya kena sedap hehehe.. yg ni aku buat perisa orange..."sedap tak mak??"



model sepenuh masa ku...

yg ni plak cc (choc.flava) utk office hubby ku buat makan2


Tuesday, 10-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aiman masuk sekolah...

aiman dah mula masuk sekolah tadika.disebabkan dah pindah tempat baru so, kena cari nursery baru utk aiman. kebetulan tadika yg ade tuh mmg khas utk budak2 umur 3-6 tahun.so, kami decide utk antar aiman kat situ. sekurang2nya dia boleh jugak belajar something. nama tadika tuh Tadika Graduan Kecil.







Saturday, 7-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
my basic cupcakes class....

arini aku attend kelas basic cupcakes ngn sifu kak ana kat sini aku belajar cara nak buat cupcakes ngn cara nak decorate cake tuh...seronok sgt2...umah k.ana plak tepi2 tuh ade sawah padi..mmg best sagt!...kat sana aku bleh jumpa kawan baru...yg aku ingt ialah kak zihan(sbenarnya dah kenal seblom nih...hehehe tak sangka leh jumpa kat sini),kak bai , k.wati pastu sorang lagi kalo tak silap fiza kot!..kalo salah gtau ek hehehe...kelas tuh stat pukul 2.00ptg sampaila kul 7.30 mlm. setengah hari aku kat situ...walaupun muka masing2 dah berminyak2 ngn badan dah rasa selesa, tapi still bersemangat dan teruja mendeco kek masing2. yang best lagi k.ana siap sediakan 2 jenis cake utk santapan kitorang hehehe...tapi sempat rasa sikit je, sebab sebuk dok deco kek hehehe..maybe len kali kita boleh jumpa lagi...








---------------------------------------------------------------------------
Advertorial


Sunday, 1-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
"percubaan kedua ku..."

ni percubaan kedua aku buat cc sebelum aku attend kelas cc ngn k.ana (sg.2)
sesaje buat utk kasik kat kawan aku yg dpt kpli....congratulations Imah!! (Rahimah)
tercapai gak impian dia nak jadi cikgu tetap....berkat dari doa seorang ibu kan!
semoga hangpa akan jadi seorang guru yang baik...aminn









[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net