By: wanie naz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Asmahliza & Hafiz

 
 
 
View all 5 photos...
Ni maser wedding my x-roomate maser kat KMKN dulu. Asmahliza namanya. Dak Johor. Husband dia pun org johor gak. Okla tuh.....Tapi sbenarnya maser wedding dia i tak dapt attend coz maser tuh tgh dlm pantang. Sorryla mate ek! Nanti len kalilah turun JB org singgah ok! Semoga As & Hafiz bahagia hingga ke akhir hayat.


Monday, 30-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Honeymoon at Langkawi!!

 
 
 
View all 6 photos...
Nih maser we all nyer honeymoon kat Langkawi. Hubby i sajer nak bwk i gi langkawi coz i tak penah gi Langkawi. Sonot gi sana....yang paling sonot time shoppingla heheheehe... so mlm tuh we all amik peluang sambut merdeka kat sanala.We all stay kat Kg. Tok Senik. Ingat lepas nih nak pegi lagi..nak pegi shoppinggg!!! [b]


Saturday, 28-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
majlis sebelah umah Naz|couple wedding

 
 
 
Ni maser kenduri sebelah umah hubby. kenduri nih buat skali ngn kenduri kawen kakak dia..kiranya double weddingla heheehehe..ape2pun we all happy !!




Saturday, 21-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
majlis sebelah umah i

 
with my parents
antara brg hantaran dari pihak lelaki
View all 8 photos...
Ni kenduri kat umah i. Sebelah umah i, we all pakai all cyan suit. maser nih raser macam seronok sgt! Yeelaaa semua org yg datang tengok kita hehehe. Raja sehari la katakan...
Pengapit lelaki tuh kwn we all. Nama dia Arfan Hafiz. tapi we all panggil dia apan. Bagus dia ni dari KL pi Penang coz hubby aku mintak dia teman maser mai Kelantan. Then dari Kelantan tula dia balik KL...We all banyak terhutang budi ngn dia nih!YG girl tu of coursela adik i.



Friday, 20-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Saat diijab-qabulkan

tarikh : 20.08.2004
masa : Selepas solat Asar
lokasi : Paloh 2, Gua Musang Kelantan





[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net