By: wanie naz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Mar-2007 03:22 Email | Share | | Bookmark
aiman raya|v2

ni entry utk gambar2 raya versi 2 yg lepas......(yg baru dicuci...aci tak?) akeeekeke...mcm tulah jadinyer kalo dh lambat cuci....nak update nya satu hal plak..hehe ape2 pon enjoy the pics sambil berkenalan ngn adik2 badikku..hehhee


aiman & pak lang (adik aku no.4)


dari kiri atas:papa, aiman, nenek (my mom) n me...
dari kiri bawah: farid@pakde (adik no.3), bali@pak lang (adik no.4), Ita@achik (adik no.2)


atuk&nenek&aiman


aiman&papa


Thursday, 15-Feb-2007 02:09 Email | Share | | Bookmark
Ugly Betty.....anyone?

Skerla tgk citer neh!....actually citer ni telah diadaptasi dari sebuah filem latin dulu yg bertajuk.."betty Soy La Fea"...(entah betul ntah tidak eja neh!...)...sape2 yg penah tgk citer betty neh mesti ingat... citer pasal seorang gadis hodoh yg bekerja di sebuah syarikat majalah fesyen...bayangkan keje kat syarikat fesyen...of course derang mementingkan ketrampilan...tapi lain plak jadinya ngn betty neh!....nak citer lebih lanjut?...jangan lupa tgk citer Ugly Betty neh setiap ari Selasa, pukul 9.30mlm kat 8TV...pelakon utama dia America Ferrera as a Betty Suarez



Saturday, 20-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Salam Maal Hijrah|1428


Buat Semua Muslimin & Muslimat,
Wanie sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru Maal Hijrah 1428. Sama2lah kita mendoakan kesejahteraan kita & keluarga kita semoga terus diberkati oleh-Nya Yang Maha Esa.Semoga kita semua akan menjadi hamba-Nya yang lebih bertakwa dan diredhai...Amin.




Advertorial




Sunday, 14-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
On d'way Penang - Arau (Perlis)

 
Ari ni, Me, hubby & my aiman pegi Arau hantar adik hubby kat Uitm
As usual hubby sker stop kejap kat kawasan rehat Gurun....
then bila kuar keta tetiba dengar cam ade suara panggil kita...sape ek?...
bila pandang jerr...terkejut betulll...my old-best friend...Geee (nama betul dia Nur Azianee)..
lerrr lama betul tak jumpa dia...almost 5 years I think....... last jumpa 2002 dulu kat key eel..
ish tak sangka leh jumpa kat sini padahal Gee keje kat KL...then bila dah talk-talk..
rupa2nya Gee baru hantar adik dia kat Politeknik Kulim.
tapi still ngn Ami? (boyfriend dia maser kat matriks dulu)...ooopss rupa2nya kawan jeerr...
heheh but still kawan ek?!,,bagusla tuh..lagi pun tak elok gaduh2 kan!...so...emm..dats goodla..
keje pon dah ok..Gee keje kat Bank Rakyat KL..quite ok!...tapi bilanyerr nak makan nasik minyak??...emmm tak tahula..sampai sudah Gee takmo bagitau... oo rahsia yerrr.. takpe janji nanti K.noormey dapat kad jemputan... jangan tak jemput sudah.. hehehe...





Advertorial


Wednesday, 10-Jan-2007 01:30 Email | Share | | Bookmark
Interested???...Please order..

ekceli, ni entry I buat khas untuk my fren yang dok Canada,
Merlin
.Dia nak balik Mesia this coming 27 (of January), dia ader la bukak kedai.
online bisnes jer. mostly barang for ladies. tapi kalau guys berminat, korang boleh beli dan hadiahkan pada bini ka, tunang ka,awek ker, sure mereka akan tersenyum lebar.nak-nak jadikan hadiah anivesery perkahwinan korang itu..

so, anyone yang berminat leh jenguk link kat bawah tuh...anything... can pm her on direct..

Kedai Merlin


Advertorial





[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net